Air track tilbud – Billige Airtracks til haven eller stuen

En Airtrack gymnastikmåtte kan være en dyr investering for mange forældre, og derfor er der mange som gerne vil spare lidt penge og finde et godt Airtrack tilbud. Men hvad skal du være opmærksom på når du køber billige Airtracks til haven eller til din stue? Der er især 2 ting du bør have i mente når du køber en Air Track. Den første er kvaliteten. Der er rigtige mange billige Airtracks til salg på kinesiske hjemmesider, som ofte er en del billigere en dem du finder hos danske forhandlere. Men ofte er der 2 problemer med de billigste Airtracks, den ene er performance. Du kan som udgangspunkt ikke forvente at kunne få samme højde og kræft på dine spring på de billige modeller. Til nybegyndere er det måske ikke så vigtigt, men i takt med at du bliver en bedre gymnast eller mere øvet på Airtracken, så begynder performance at blive en vigtig faktor.
Det andet problem vi ofte ser med de billige modeller, er at kvaliteten er langt under hvad du får ved at give lidt ekstra for en kvalitets model. Du kan være sikker på at en billig kinesisk Air track ikke holder specielt godt.

Det største problem med en rigtig stor del af billige Airtracks, også flere danske modeller, er at de indeholde skadelige stoffer. Stoffer som Ftalater der benyttes til at blødgjorte plast, og bruges i næsten 90% af alle Air tracks. Problemet med Ftalater, er at dette stof påvist at være hormonforstyrrende i mennesker, hvilket bestemt ikke er sundt at lade sin børn “lege” med. Kigger vi på de Danske Airtrack modeller, er der p.t. kun en producent som har fokus på at producere sine Airtracks uden brug af Ftalater – Det Danske firma GymPlay der producere Airtracks, trampoliner og andet gymnastikudstyr.

Læs også: Hvilke Airtracks til haven?

Flipz Airtrack til haven

Airtrack H10 Flipz

En af de aller billigste Airtrack modeller som er fri for Ftalater og med høj kvalitet og ydelse er de nye Airtrack Flipz fra GymPlay.
Her kan du få en model der er 10cm i højden og 3 meter i længden til kun 2.239,-
Dette er en rigtig god benytter Airtrack til de lidt yngre som gerne vil bruge den til leg eller træning inden for eller ude i haven.
Den relative korte længde på 3 meter gør at mange også vil kunne finde plads til den inde, de dage hvor vejeret ikke lige er til ude træning.
En rigtig fin model til prisen. og bliver de 3 meter for kort efter nogen tid, og har man en ven eller veninde som også har en FlipZ H10, så kan med en velcro connector sættes sammen til en enkelt 6 meter model.
Lige nu har du mulighed for at spare 5% på en Airtrack H10 FlipZ via vores special aftale vi har indgået med GymPlay. Du bruger blot koden DTV5%
Se Airtrack 10 Flipz her

Airtrack Mini til haven

H15 Airtrack Trainer Mini

Et andet godt Airtrack Tilbud til dem som ønsker lidt mere end Flipz er nye 2020 model af H15 Airtrack Trainer Mini. Selv om den hedder Mini, er det bestemt ikke en helt lille model. Den fås i 3 til 5 meter længde, 125cm bred og i 15 centimeters højde hvilket gør den ideel til både nye og øvede brugere. I modsætning til Flipz modellerne kommer denne model med Double rails, som gør den ekstra slidstærk og holdbar, og med mulighed for at tilkøbe en lang række ekstraudstyr som springboards, Airbarrels, landingmats og meget mere.
De 50% ekstra højde i forhold til 10cm modellen, gør at du får endnu mere fart og højde på dine spring, hvilket gør at også de lidt ældre eller mere øvede gymnaster også vil få stor glæde af denne model. Størrelsen på denne Air track gør at den er ideel til både inde træning og udetræning i haven.
Lige nu fås denne 15cm model til under 3.000 kroner, og hvis du bruger vores bonus kode DTV5% får du yderlig 5% rabat på Airtracken.

Tilbud

Der er selvfølgelig også andre billige Airtracks udover de 2 her over, men lige p.t. er disse efter min mening det bedste køb til dig som ønsker en billig Airtrack. Vil du ønsker de bedste tilbud når en af disse 2 er på tilbud, så tilmeld dig GymPlays nyhedsbrev eller følg deres facebook side og bliv løbende informeret on nye tilbud. Især på dage som Black Friday er der ofte nogle rigtig gode Airtrack tilbud hvor du kan spare masser af penge.
Kan du ikke til Black Friday eller på at der kommet et godt tilbud, så kan du bruge vores bonuskode: DTV5% og opnå 5% rabat på alle Air track modellerne, både de dyre og de billige. Lige nu vil det være det bedste Airtrack tilbud der er.