Special container – En løsning for alle

Vi så her tidligere at det faktisk var et ret stort marked inden for special containere, både til private og firma. Dette vil vi her i vores nye artikel prøve at kigge lidt nærmere på, og se hvorfor det et er blevet så populært at bruge en special container, frem for at bygge til eller benytte en anden løsning. Faktisk bruger folk efterhånden disse containerløsninger i stor stil, både som midlertidige løsninger, men mange er efterhånden også gået over at begyndt at bruge dem som en permanent løsning, da holdbarheden og kvaliteten har vist sig at være helt i top. F.eks. kan man her på http://nyttag.org/special-container-andet-end-blot-renovering-af-huset/ – en side med fokus på nyt tag og renovering, se eksempler på de mange special modeller som bruges inden for bygge branchen. Men lad os først prøve at kigge lidt på nogle aktuelle eksempel på brugen af special containere. Hvor vi sidste gang kiggede på løsninger som mobil køkken, skurvogn, pavillon og messestand, ser vi her nærmere på nogle af de lidt mere specielle muligheder der er. f.eks. brugte Babybob en sådan special container til udstilling af babyudstyr og børnemøbler på en større udendørs messe her sidste weekend. En løsning som de selv var utrolig tilfreds med.

Eksempel på brug af container til special løsninger:

Special Container til f.eks. et klasse lokale eller udstilling af babyudstyr

En skole i Jylland stod med et akut plads problem, da flere af deres eksisterende klasselokale skulle ombygges og ombygningen ville strække sig langt ind i det nye skoleår. Løsningen på problemet blev at opsætte 11 specialtilpassede containere, hvorved de fik 150 m2 ekstra plads og dermed nok lokaler til at kunne fortsætte undervisningen. Det hele mundede ud i en special designet containerløsning med to store klasselokaler. Hertil blev der tilsluttet et gang areal med en garderobe og toiletfaciliteter til både drengene og pigerne. En nem, effektiv og sikker løsning på et akut problem, da disse containere hurtigt kunne tilsluttes de eksisterende bygninger.

Mobilt savværk

Et større bygge firma, stod pludselig i den situation at de manglede nogle savværksfaciliteter til deres byggeplader. Det skulle være en simpel og praktisk løsning, som skulle kunne opstilles nemt og hurtigt. Derudover skulle den være mobil, så den kunne transporteres rundt blandt de forskellige byggepladser.
Løsningen her blev at få lavet en special container med indbygget 20ft savværk. Løsningen var rigtig god, især under dårlige vejrforhold, da man her havde mulighed for at kunne stå indenfor og arbejde. Flere billeder af dette projekt er at finde i Google Drive eller i diverse forums.

Et større vandland var nød til at fjerne deres eksisterende omklædningsrum, da disse efterhånden var slidt ned. De skulle inden for få år i gang med et større ombygnings projekt, og manglede derfor en god midlertidig løsning på til deres omklædningsrum. Løsning blev at lave et specialindrettet omklædningsrum i form af 6 stk. 40ft isolerede containere, som efterfølgende blev beklædt med træ udvendigt, så det passede naturligt ind i placeringen. Dermed var deres problem med omklædningsfaciliteter blevet løst med en container på en hurtig og effektiv måde.

Special container

Står ud selv og mangler en special løsning, så kan det sagtens tænkes at du kan tage udgangspunkt i en container og ombygge denne til lige netop dit behov. Med en Special container er du hurtigt i gang, og med mindre du laver for meget om på den, vil den også være mobil og dermed nem at flytte rundt efter behov.
Disse eksempler vi har set her på siden, er jo blot et par eksempler på hvad man kan bruge en container til, og for at vise at det ikke kun er til transport eller opbevaring af affald man benytter disse. En del af disse special løsninger, er ting man selv kan lave med en gammel container, men skal man bruge noget mere special, så bør man tage kontakt til et firma som tilbyder denne slags. Dette kan eksempelvis være DC Supply A/S fra Nørresundby www.dc-supply.dk eller hvad der nu engang ligger i nærheden af hvor du bor. Personligt har jeg rigtig gode erfaringer med at benytte DC supply til den slags opgaver, da service og kvalitet er helt i top her.