SEO Firma Aalborg

Brug for et lokalt SEO firma til at booste din synlighed på søgemaskinerne?
Men hvorfor er det så vigtigt at have en god søgemaskineoptimeret hjemmeside i disse dag? Det hele handler om hvor du gerne vil fange kunderne.
Er det når de sidder hjemme om aftenen og slapper af med videoer af killinger på Facebook? Eller er det når de søger på søgemaskinerne efter et specifikt produkt eller ydelse som du sælger? Gæt hvilken af disse 2 typer trafik som typisk konvertere bedst. Det er selvfølgelig trafikken fra søgemaskinerne så længe det de finder på din hjemmeside, stemmer godt overens med det som de rent faktisk leder efter. Ofte gælder det netop om at fange kunden når de er klar til at ligge en ordre, og ikke mens de tænker på alt muligt andet. Her er det langt sværere at sælge noget end, end når de er på jagt efter noget som du tilbyder.

Alphaweb Aalborg – Dit lokale webbureau er specialister i SEO optimering og hjælper dagligt kunder fra Aalborg og omegn til at blive mere synlig på Google og få flere kunder.
Læs mere her på SEO og marketing Firma Aalborg

SEO eller Google Ads

Nu er søgemaskineoptimering ikke den eneste måde du kan fange kunden på når de søger efter ting du tilbyder. Det er også muligt at benytte sig af andre reklame tjenester som eksempelvis Google Ads. Her får du en annonce når de sælger, som de søgende så har mulighed for at klikke ind på, hvorefter du betalt et par kroner hver gang.
Så skal du vælge SEO frem for Google Ads? Det kan være svært at svare på, da dette afhænger af din forretnings model, hvad du sælger, og hvordan dine nuværende placeringer på søgemaskinerne er. Er det tale om en ret ny virksomhed, og er der en del konkurrence, så kan det ofte bedre betale sig med Google Ads som den kortigtede løsning og så på sigt gå over til SEO.

SEO Aalborg

Vil du gerne være mere synlig i Aalborg? (hvor DTV Transition også er fra), så kunne lokal seo optimering være en mulighed. Er du f.eks. webdesign og gerne vil sælge flere hjemmesider, så giver det eksempelvis rigtig god mening at gå efter at blive mere synlig i Aalborg eller den by du nu engang går efter. F.eks. ved at fokusere på lokal søgemaskineoptimering og Google My Business.

Læs mere: SEO optimering af hjemmeside

SEO Optimering Aalborg

Det med at søgemaskineoptimere til din egen er især en god ting hvis mange f dine kunder er lokale. F.eks. hvis du både har en webshop og en fysik butik, så kan lokal søgemaskineoptimering være det som gør at du bliver bedre brandet, og derfor for endnu mere ud af din online marketing.
SEO Optimering til lokale virksomheder, adskilder sig en del fra almindelig søgemaskineoptimering (selvom der også er nogle ting som overlapper), her er det ting som Google My Business, virksomhedskataloger og lignende som spiller ind.

SEO FIRMA AALBORG - Din ekspert i søgemaskineoptimering

Priser på SEO

Men hvad koster søgemaskineoptimering så? Du har sikkert oplevet at klikke sig ind hos et SEO firma, og ikke kan finde en pris på SEO. Der fleste gider ikke besværet med så at skulle kontakt virksomheden, for blot at finde ud af at prisen på søgemaskineoptimering er alt for høj i forhold til dig budget. Men hvad er gennemsnit prisen så for denne type opgaver.
Det er often en grund til at flere firmaer ikke har synlige priser på søgemaskineoptimering, da det i mange tilfælde afhænger af hvad du skal have lavet af optimeringer på din hjemmeside. Generelt jo mere konkurrence der er i din brance, jo meget optimeret skal din hjemmeside være, og jo mere koster det.
Men typisk vil du kunne få en søgeordsanalyse og de grundlæggende optimeringer for 2-3.000,- og er du i en brance, hvor der er lav konkurrence, er dette ofte nok til at give resultater. Men er i mange som tilbyder det samme som dig, så skal der ofte en hel del til, og så er det at prisen begynder at stige. Det er ikke ualmindeligt at firmer betaler 5-20.000 per måned for at komme op på side 1 for deres vigtigste søgeord.
Er du i tvivl om hvor svært det vil være for dig, så kan du evt. se på klik prisen inde i Google Ads, jo højrere en klik pris, jo mere konkurrence er der som regel.
Husk dog på at SEOoptimering kun er en lille del af din online marketing. Det gælder om at finde den kombination som giver mest mening for din virksomhed og virker bedst for dig. Så start altid ud med at få lagt en online marketing strategi, så ved du i hvilken retning du skal gå, og hvad du skal fokusere på.

Læs mere om online marketing strategi

hvordan virker seo

Typisk når et SEO firma skal i gang med at søgemaskineoptimere din hjemmeside, så starter de med at lave en søgeordsanalyse, hvor de finder ud af hvilke søgeord er relevante for dig, og hvor mange søger i gennemsnit på disse ord hver måned.
Ud fra disse ord, skal der optimeres eller oprettes sider målrettet de vigtigste ord, som så bliver søgemaskineoptimeringet med brug af søgeord, tags og mange andre ting, som er med til at fortælle Google, Bing, Yahoo at din side er meget relevant inden for dette ord.
Derefter bliver hele sitet optimeret inden for teknisk søgemaskineoptimering, og til sidst bliver der oprettet links fra andre relevante hjemmesider ind til dig.
Den sidste del er ofte en løbende process der kan strække sig over flere måneder. Selv når du opnår den ønskede placering, så skal der efterfølgende lidt vedligeholdelse til for at beholde den.
Så nu er det bare at vælge det SEO firma i aalborg, som du mener kan klare jobbet bedst for dig. Hos DTVTransition anbefaler vi selv Alphaweb, da de har hjulpet os med flere projekter.