DTVTransition – DTV info om babyudstyr, sport og hobby

Her på DTV Transition finder du info om de ting der gør livet lidt lettere eller sjovere.
Vi har fokus på ting som babyudstyr og tilbehør til nybagte forældre, sport og fitness udstyr så du kan komme i form på en sjov og effektiv måde, samt hvilke kosttilskud er godt for din krop. Der vil løbende blive postet forskellige indlæg om de ting vi syntes falder ind under denne kategori.

Babyudstyr

Som nybagt forældre er man kommet til et sted i sit lov, hvor hele ens normale liv bliver vendt op og ned. Begreber som bleskifte, bæreseler, vægpuslebord er nu pludselig noget man faktisk skal tage stilling til, og ikke nok med det – der åbner sig en helt ny verden for en. Der er pludselig flere hundrede nye produkter til babyer som man skal til at tage stilling til. Har mit barn brug for en bæresele? Hvorfor noget legetøj er sikkert for mit barn at lege med? Og hvorfor noget legetøj til baby skal jeg lige købe? Dem og masser af lignende spørgsmål melder sig hurtigt.
Så lad os tage et lille kig på nogle af de mange forskellige typer af babyudstyr som dig som forældre nok vil komme til at stifte bekendtskab med på den ene eller anden måde. Vi kommer også lidt ind på om det bedst kan betale sig at købe den slags produkter i en online webshop eller i din lokale butik med babyudstyr. Noget vi også her på DTV transition efterhånden har stiftet bekendtskab med selv.

Køb babyudstyr og legetøj til baby hos Jolly Baby

Vugge, slyngevugge eller tremmeseng

Søvn er vigtig for de mindste, da det er her de udvikler sig. En nyfødt baby sover jo det meste af døgnet, og derfor er det vigtigt at de får så god en søvn som mulig. Så hvad er bedst, en vugge, babynest, slyngevugge eller tremmeseng til den lille? Set fra et ergonomisk synspunkt er det uden tvivl en slyngevugge, da der ikke kommer samme belastning på barnets hoved og lænd. Når barnet bliver lidt større vil man så med fordel kunne skifte til en almindelig vugge eller en tremmeseng. Besøg nogle af de online baby webshops som Ønskebørn, Jollyroom, BabySam eller Pixizoo og se de mange muligheder der findes inder for slynger og vikler. Noget som blot bliver mere og mere populært til de små. F.eks. startede nogle af mine bekendte en webshop i Shopware 6 med henblik på online salg af babyudstyr. Se mere om dette her webshop system

:digital TV (DTV) transition.

Babylegetøj – stimulans til de mindste

Det var ikke længe inden den lille skal aktiveres, og i starten er det helt fint med bideringe, barnevognskæder og uroer. Men på et tidspunkt bliver der behov for rigtig legetøj. Ofte er legetøj til børn delt op i kategorier som legetøj 1 år, legetøj 2 år osv. Det gør at det bliver en smule nemmere at finde ting som passer aldersmæssigt til dit barn. Der er jo stor forskel på legetøj til baby og til en på 1½ år.
Til de mindre børn er trælegetøj og motorik legetøj ofte et stort hit. Babylegetøj som er med til at stimulere barnets udvikling er også noget som flere og flere forældre er begyndt at få øjnene op for. Sanselegetøj kan være en god ting til at give dit barn en bedre fornemmelse af sin krop og træne barnets sanser.

Legekøkken med legemad

Noget som altid er et stort hit hos især piger er et legekøkken. Børn elsker at efterabe de ting deres forældre laver, og når de ser mor stå flere timer i køkkenet og kokkerere må det jo selvfølgelig være noget rigtig sjovt. Nu om dage kan du få et kæmpe udvalg af legekøkkener af alle typer, både legekøkken i træ og i plastik, med masser af legemad og tilbehør til legekøkken i form af blender, mikrobølgeovn og meget andet.

Klapvogn, barnevogn eller kombivogn?

Når man har et lille barn, skal han eller hun jo transporteres rundt. Og selvom en bæresele, vikle eller slynge her kan være god til den slags, kommer man ikke uden om en barnevogn eller klapvogn. Skal man bruge den ofte, hvilket de fleste forældre skal, så bør man investere i en klapvogn som har en hvis kvalitet. F.eks. en klapvogn Bumbleride India hvor du får en fin kvalitet til prisen. Det samme gælder når du køber klapvogn. Vil man slippe for besværet med både at skulle købe en klapvogn og en barnevogn, kan man med fordel købe en kombivogn, som kan bruges som begge.

Reklame:
Brug for hjælp til online marketing? SEO, Google Ads, Sociale medie marketing?
Læs mere om dine muligheder inden for online markedsføring her på SEO marketing Aalborg

Slynge, vikler og bæreseler

Nyere forskning viser at det er sundt for barnet at blive båret rundt i en bæresele, slynge eller strækvikle. Den tætte kontakt i mellem barn og brugeren af bæreselen, gør at barnet nemmere og hurtigere knytter sig til sin forældre, og forældrene bliver også bedre til at forstå de små signaler barnet sender. Typisk oplever brugere af bæreseler, slynger og vikler at deres barn græder mindre og generelt er mere rolig. At blive båret i en bæresele giver også dit barn ekstra tryghed. Derfor er bæreseler noget af det babyudstyr som mange eksperter anbefaler man bruger. Hos DTV transition anbefaler vi en Najell bæresele til din baby.

Mor med baby i slynge eller vikle fra Babybob

Køreposer og soveposer

Med mindre det er en dejlig varm dansk sommer, kommer man sjældent uden om at skulle købe en kørepose eller sovepose til sin baby. En kørepose beskytter dit barn mod den kolde vind og regn når er i ude på tur. Den hjælper med til at holde dit barn dejlig varm og tryg selv på de kolde dage.

Autostol – for dit barns sikkerhed

Har i bil og venter en baby kommer man ikke uden om at skulle ud og købe en autostol. Der er ret stor forskel på autostole, både når det kommer til kvalitet men også pris. Her er det vigtigt at man køber en i en høj kvalitet, da det er dit barns sikkerhed vi taler om. Derfor bør man heller ikke købe brugte autostole, da man aldrig helt ved hvad der er af slidtage og småskader inde i stolen. Ofte er de i værre stand end de umiddelbart ser ud til, hvilket flere teste fra FDM også viser.

Puslebord eller puslekommode

En baby skal skiftes flere gange om dagen, og her kommer man heller ikke uden om et puslebord, vægpuslebord eller puslekommode. Hvilken model man skal vælge afhænger i stor grad af hvor meget plads man har og hvilken stil man kan lide. Et vægpuslebord kan klappe sammen, så det fylder meget lidt, hvor imod en puslekommode fylder ret meget, man har så også god plads til opbevaring af bleer, pusleting og meget andet. På mange modeller af puslekommoder, kan man også fjerne puslebordet, så du bagefter har en brugbar almindelig kommode.

Gåvogn og Gåbil

På et tidspunkt skal ens barn jo lære at gå, og her kan en gåvogn eller gåbil være et rigtig godt stykke babyudstyr til at gøre denne process nemere og hurtigere. Når barnet går rundt i sin gåvogn, styrkes barnets ben og motorik, så de føste skridt på egne ben bliver noget nemmere for barnet. Derfor anbefales det også at man benytte en gåvogn eller en gåbil til sit barn, da det ikke alene er et sjovt stykke legetøj til dit barn, men også noget de faktisk har gavn af.

Gaveide – fødselsdagstog

Er du på udkig efter en god dåbsgave eller fødselsdagsgave er et fødselsdagstog et oplagt valg. F.eks. et flot H.C. fødselsdagstog til drenge eller piger. I dansk design og finurlig stil er det en rigtig oplagt gaveide, som modtager vil få glæde af i mange år fremover.

Babyalarm med TV monitor

Som forældre er det godt at kunne følge med i at ens barn sover godt. Derfor er de nye baby alarmer med tv monitor et stort hit hos de fleste. Så kan du altid se om dit barn sover trygt eller ligger og græder i sin seng. Over de senere år er det sket en kraftig vækst i mængden af babyalarmer der er solgt i Danmark.

Gravid mor i en babybutil på jagt efter babyudstyr til sin baby - kun hos Television Digital Transition - din webshop til babyudstyr

En stor del af det babyudstyr der findes høre ind under essentielle ting, som man ikke kan undvære når man får børn. Men der findes også en lang række ting som kan være rare at have eller kun er brugbare i nogle situationer. Babyudstyr som f.eks. babyalarm, vuggedødsalarm, økologiske stofbleer og den slags. Ofte ender man som forældre med at købe en hel masse i løbet af de første par år, og en del af det får man brugt meget få gange. Her hos DTV Transition ser vi nærmere på alt det du som forældre har brug for når du shopper babyudstyr.
Anderledes står det til med babylegetøj, her er det lidt mere en sats om barnet kan lide det eller ej, samt hvor hurtig barnet vokser fra det. Det gør køb af legetøj til baby lidt mere besværligt. For slet ikke at tale om babytøj, som ofte bruges få gange inden barnet er for stort til det.

Sport og Fitness

Det at holde sin form er ikke altid nemt, og selvom flere af os i perioder er i fin form, kniber det for mange med at holde den. Især børn har ofte problemer med ikke at være aktive nok nu om dage, og her kommer vi til at se lidt nærmere på nogle af de mange muligheder der inden for børn og sport, som f.eks. Airtrack og trampoliner.

Brug for Digital television transition support (DTV)? Kontakt vores support team som står klar til at hjælpe med analog og digitale problemer eller udfordringer.