Airtracks til haven

Flot blå airtrack til havenRigtig mange børn og unge har i dag en Airtrack de benytter ude i deres have eller inde i hjemmet. Men hvad er fordelen ved at købe en have Airtrack og hvad skal man være opmærksom på hvis du er ude efter en Airtrack til haven? Er man til sport, fitness eller gymnastik, så kan disse nye Airtracks være en super form for motion og træning. Træning som både er sjov og styrker muskler og koordination. Så lad os prøve at se lidt nærmere på de forskellige muligheder der er inden for Airtracks til haven. Mange ender nemlig med at købe en model som ikke er optimal til brugeren, og de får derfor ikke den fulde Air track oplevelse når de bruger den. Det at finde den bedste Airtrack gymnastikmåtte kan være lidt en krævende opgave, hvis du ikke i forvejen har kenskab til Airtracks.

Airtrack til din have

Når du køber en Airtrack til din have, er det vigtigt at du finder en model som passer bruges niveau og behov. Er du en 8 årig pige som lige startet med at dyrke lidt gymnastik, vil det f.eks. ikke give mening at købe en H15 Airtrack Trainer på 6-8 meter. Ikke fordi det er en dårlig model, men fordi den er stor og tung, hvilket ofte gør at barnet ikke gider besværet med at slæbe den ud, pumpe op og få stillet op, for at bruge den i 10 minutter til at lave et par simple spring.
Her vil en mindre model være et bedre valg, da den vil være meget hurtigere og nemmere lige at finde frem, bruge i 10 minutter og så pakke væk igen.
Er du derimod en 14 årig som har dyrket spring gymnastik i 3 år og gerne vil forbedre sig mest muligt, så kunne den store H15 model være et godt valg, da man her har mulighed for at få mere kraft på sine spring og lave mere komplekse spring kombinationer. Her i 2020 er der efterhånden kommet rigtig mange forskellige modeller på marked som er virkelig gode til træning ude i haven.
Lad os se lidt på de forskellige egenskaber Airtracks til haven kan have. Og hvordan du vælger den bedste model til din form for træning

Air-track til hjemmet

Er airtracken derimod til hjemmet, så bør du vælge en mindre model end den du typisk bruger til haven. Her kan en mini på 2.4 meter være et super godt valg, da den for plads de fleste steder inden for, og du dermed også kan bruge den på dage, hvor der ikke lige er vejr til at træne ude. En mini gymnastikmåtte er rigtig god til at træne og øve enkelte spring, du får dog ikke samme muligheder for at lave kombinations spring som på en større model ude i haven. Men til gengæld har du så mulighed for at træne på de dage du ellers ikke ville kunne bruge den. Derfor kan du også med fordel købe 2 mini frem for en 4 meter. Nogle modeller som f.eks. dem fra Danske Gymplay, kan sættes sammen via et velcro bånd, og fungere dermed som en stor. På den måde har du mulighed for at træne enkelte spring inde, og de mere komplekse spring øvelser ude i haven.

Tykkelse på Airtracken

En meget vigtig faktor på en Airtrack gymnastikmåtte er tykkelsen på den. Jo tykkere eller højere den er, jo mere luft er det imellem brugeren og jorden. Jo tykkere et luftlagt der er i Airtracken, jo mere “hjælp” får man til sine spring. Dette betyder at hvis du bruger en på 30 cm i tykkelse, så kommer der noget mere kraft og højde på springene end hvis du bruger en på 10 cm i tykkelse.
For de yngste eller ikke øvede gymnaster, så vil en tyndere Airtrack føles mere stabil og nemmere at bruge. Den er også lettere og dermed nemmere at transportere og sætte op. Så en tynd model vil være et godt valg til de yngre eller uerfarne brugere. Både til sjov leg og seriøs træning.
Jo tykkere den bliver, jo mere højde kan du få på springene, og dette er en vigtig faktor for øvede gymnaster, som gerne vil lave komplekse spring serier med masser af højde på springene. Her er en 15-20 cm model en god tykkelse på Airtracken.
Til konkurrencer hvor det gerne skal se så vildt ud som muligt for publikum, gør det ikke noget at der kommer yderlig lidt højde på, så ofte ser man Airtracks på op til 30 cm i højden brugt i større konkurrencer. Generelt siger man at jo mere højde du kan få på dine spring, jo sjovere er det. Dette dog under forudsætning af du har styr på de forskellige spring du udfører. Men tag at kig på et par af de videoer som er med de store modeller, så ser du hurtigt hvor meget mere performance den ekstra højde giver en dygtig gymnast.
Skal den blot bruges til hjemmetræning i din have eller få lidt ekstra motion på en sjov og sund måde, så er en 15cm model ofte et oplagt valg når vi snakker kvalitet Airtracks. Husk også at kemi er en vigtig del af en kvalitets model, så igen er dette noget du bør undersøge inden du køber en.


miniairtrack til haven på 4 meter - ideel til hjemmetræning og gymnastik

Længde på Airtracks

Længden på Airtracken er heller ikke uvæsenlig. En kort model er god til at øve enkelte spring på. Som f.eks. et kraftspring eller en flikflak. En kort Airtrack er let at bære og hurtig at sætte op og lige øve lidt nye spring på.
Men i takt med at du bliver bedre, så vil en 2-3 meter Airtrack på et tidspunkt blive for kort og du vil sikkert gerne kunne lave lidt flere kombinationer eller længere spring på den. Men typisk vil der gå et år eller længere tid inden man er nået dertil som nybegynder, og derfor er en kort model et godt valg til de helt nye.
Øvede gymnaster eller ældre brugere vil typisk gerne have lidt ekstra længde på deres Airtracks, og til dem er 4-6 meter ofte den ideelle længde. Her er den stadig til at betale sig fra, og heller ikke for tung til at man ikke gider slæbe den ud i haven og komme i gang.
Længere modeller på over de 6 meter ser vi typisk i gymnastik foreninger og andre steder hvor den kan stå fast. Disse modeller er typisk ikke helt velegnet som en Airtrack til haven. Det er ikke mange haver som har pladsen til denne type gymnastikmåtte, plus at der er temmelig tunge og dyre. Vil du have den bedste Airtrack du kan få, så er længden af ret stor betydning.

Bredden på Airtracken

Bredden er typisk ikke noget man vælger når man køber sin Air track, men noget der vokser i takt med at den bliver længere.
Jo længere springserier du øver, jo større er chancen for at du kommer ind i en skæv vinkel og kommer ud i mod kanten af Airtracken. Derfor vokser bredden normalt i takt med at Airtracken bliver længere. Hvor man fint kan slippe afsted med en brede på 1 meter til en 3 meter gymnastikmåtte, vil det være lidt for farligt til en model på 8 meter. Her vil en bredde på 1½ meter være mere sikkert at benytte. Jo bredere en model du vælger, jo mere større margin for fejl er der, men den bliver også tungere og dermed mere besværlig at sætte op og pakke ud. Skal den bruges inden for, kan bredden også være en faktor når det gælder om at finde pladsen til den. Er den til bruge ude i haven, så gør det som regel ikke så meget at den er en smule mere bred.

Hvad skal din Airtrack bruges til?

Der er stor forskel om din Airtrack skal bruges til leg hjemme i haven, eller den skal bruges til at komme i gang med at lære de forskellige gymnastiske spring eller bruges som en aktiv del af din træning. Generelt kan man sige at jo mere seriøs du er med træningen, jo mere avanceret en Air track skal du typisk bruge. Har du f.eks. dyrket gymnast eller cheerleading i et par år, så vil du ikke få ret meget ud af en 3 meter lang, 10 cm model. Her vil en lidt tykkere og lidt længere model ofte være et langt bedre valg. Dyrker du derimod ikke sport der involvere spring, så er en mindre og tyndere model et godt og billigt valg. Så hvad Airtracken skal bruges til, og som du kan se, også en vigtig del af beslutningen om hvilken model du bør vælge.

Hvilket Air track mærke skal du købe?

Når du skal ud og finde en Air track til din have, og har besluttet dig for hvilken tykkelse og længde den skal have, så er næste trin at finde det rigtige mærke på den. Her kan du nemt købe for billigt og ende op med en model som enten ikke er særlig holdbar eller specielt sjov at bruge. Lidt på samme måde som når man køber en trampolin til haven.
Jeg har efterhånden prøvet lidt forskellige, og generelt er de danske modeller ret gode i forhold til mange af de udenlandske. Du kan ofte finde billige Airtracks på kinesiske sider som Wish eller Aliexpress, men du ofte ende med at fortryde det hvis du køber en sådan. Brug i stedet lidt ekstra på at få en ordentlig model fra en danske forhandler som f.eks. En GymPlay Airtrack, så har du en model du kan bruge i mange år fremover og som giver optimal performance til din spring. Samtidig er den slidstærk, fri for giftig kemi og utrolig sjov at træne og lege på.
Lige nu vil tøver jeg ikke med at anbefale GymPlay modellerne, da de p.t. er de eneste som aktivt skriver at de ikke benytter de skadelige ftalater i deres Air tracks.
Når du køber en Airtrack til haven, er det derfor vigtigt at du finder en model der passer til dit niveau, når vi snakker længde og tykkelse på Airtracken. Det er også vigtigt at du finder en model du har plads til i haven, så der stadig er luft omkring den, og den ikke er klods op af hegnet eller æbletræet. Der har desværre været enkelt uheld med Airtracks i haven på grund af en uheldig placering.

Børn i alle aldre har godt af at bevæge sig. En af de sjovere måder at få lidt motion på i hjemmet eller haven, er via de moderne oppustelige gymnastikmåtter. Er du typen som elsker spring og gymnastik, så kender du sikkert allerede de populære Airtracks. En Airtrack er i grove træk en form for tyk gymnastik måtte med luft i. Luften i måtten giver en elastisk effekt, så når du bruger en Airtrack, så får du en del ekstra højde på dine spring, og samtidig er den blød at lande på.
Fordelen ved denne ekstra højde er at du har mulighed for at lave spring serier du ellers ikke ville kunne gøre på en normal gymnastikmåtte eller på gulvet. Det er også et godt redskab til at lære eller øve nye spring, som man måske ikke helt har færdighederne til at lave på gulvet endnu. De ekstra procent som en Airtrack gymnastik måtte giver dig, er ofte lige den smule der skal til for at få springet helt på plads. Dette gør gymnastiktræningen meget nemmere og ikke mindst sjovere.

Smart have air track

Airtrack den bedste gymnastik måtte

Er du typen som elsker spring og gymnastik, så kender du sikkert allerede de populære Airtracks. En Airtrack er i grove træk en tyk gymnastik måtte med luft i. Luften giver en elastisk effekt, så når du bruger en Air-track får du lidt ekstra højde på dine spring, og samtidig er det en blød gymnastik måtte at lande på.
Fordelen ved den ekstra højde er at du har mulighed for at lave spring serier du ellers ikke ville kunne gøre på en normal gymnastik måtte eller på gulvet. Det er også et godt redskab til at lære eller øve nye spring, som man måske ikke helt har færdighederne til at lave på gulvet endnu. De ekstra procent som en springmåtte giver dig, er ofte lige den smule der skal til for at få springet helt på plads. Dermed har du meget nemmere ved at lære de forskellige spring i forhold til at træne det på gulvet eller en almindelig gymnastikmåtte. Airtracks er for mange den ultimative måtte at træne på når vi snakker gymnastik, parkour, cheerleading eller lignende typer af sport. En oppustelig gymnastikmåtte der er ideel til flere typer af sport, og noget som rigtig mange sportsgrene efterhånden er ved at få øjnene op for her i 2023. Det at man kan øve en stor mængde forskellige spring på Airtracken, gør det til en perfekt gymnastikmåtte til rigtig mange former for sport. Især inden for måske lidt oversete sportsgrene som cheerleading eller parkour. Men faktisk vil det være et oplagt valg til næsten alle former for sport der involvere spring af nogen slags. Også selv om den ikke skal bruges til sport, er det noget som langt de fleste børn og unge vil have det rigtig sjovt med. Lidt som man ofte ser med en trampolin, den bruges også ofte til meget andet end sport og træning.

Hvor kan du købe en Airtrack gymnastikmåtte? Selv har jeg købte mine sidste 2 Air track måtter hos GymPlay i Tyskland, da prisen var lidt billigere her, og kvaliteten helt i top.

Læs også: Derfor er en Airtrack perfekt til gymnastik træning.

Airtracks til hjemme træning

Der findes en del forskellige Airtrack modeller, og en af de mere populære er Airtrack til hjemmet. De er ofte lidt mindre (maks. 3 meter) og er rigtig gode til hjemmetræning hvis man har pladsen til det. Især nybegyndere og lidt yngre gymnaster plejer at elske de små modeller her. F.eks. vælger mange en Airtrack mini til hjemmet, da den ikke fylder ret meget, er nem at pakke væk igen når den ikke bruges. Husk at hvis du bruger Airtracken inde, så skal du være opmærksom på sikkerheden, og undgå at den står for tæt på møbler eller vægge. Spring kan og vil gå galt, og er det vigtigt at dit barn ikke rammer noget og slår sig. Husk sikkerhed er altid utrolig vigtigt når man dyrker denne form for sport eller træning i hjemmet. Så køb altid en model der er mindre end hvad du tror du lige har plads til i hjemmet.

Når du bruger Airtracken, vil du tydeligt mærke forskellen på denne og en standard flad gymnastik måtte. Du lander lidt blødere når det går galt, og du vil også opleve at du pludselig kan få en smule mere højde på dine spring. Ikke i samme grad som en hoppepude eller trampolin, men stadig nok til at du kan lave lidt mere end på en normal måtte, uden at de føles for overdrevet. Dette gør at træning på især de lidt tyndere Airtracks for mange vil føles meget mere naturligt en f.eks. trampolin træning. Så for mange vil det være en rigtig god ide at starte ud med en af de lidt tyndere modeller frem for at vælge en 15 eller 20cm som den første.

Airtracks til træning i haven

En anden fordel ved en hjemme Airtrack, er at den også kan bruges i haven. Typisk har man lidt mere plads i sin have, og så bliver det lidt sjovere at bruge sin air track. En Airtrack til haven kan ofte være lidt større end en til hjemmet, da man jo har mere plads at gøre godt med i sin have. Her vælger mange typisk en 3-4 meter model. Fordelen er at i haven har du typisk mere plads end inde i hjemmet, hvilket gør den mere sikker og nemmere at bruge her. De fleste vælger at bruge Airtracken i haven eller i den lokale gymnastikforening.
Dette gør også at mange sammenligner den med en trampolin, men der er en verden til forskel. Du går aldrig sammen bounce på Airtracken, selv på de største modeller. Derimod har du mulighed for at sammensætte spring og serier som du aldrig vil kunne gøre på en standard trampolin. Er man helt ny inden for gymnastik, så kan trampoliner nogle gange være en lidt bedre løsning til at komme i gang med. Airtracken kan godt virke en smule svær hvis man slet ikke kender nogle spring. Men når man først har lært de mest basale spring, så er en Air track ofte meget sjovere end trampoliner. Så overvejer du en Airtrack til haven, så er det bestemt noget som langt de fleste børn elsker, og en glimrende måde at få dem aktiveret lidt mere på. Jo sjovere den fysiske aktivitet er, jo nemmere at det også at få børnene til at gøre det.

Air track til hjemmet

Hvor de fleste Airtracks passer fint ude i haven, så er der også mange som gerne vil træne på airtracken i hjemmet, især på de dage hvor der ikke lige er vejr til at være i haven.
Her er størrelsen vigtig, da det er de færreste som har plads til en Airtrack på 4 meter i hjemmet. Her kan en Airtrack mini på 2.4 eller 3 meter (eller i enkelte tilfælde 4 meter) være et noget bedre valg. Den får ofte nemt plads i de fleste større rum, og er et rigtig godt redskab til at øve de forskellige spring, selv på de dage med dårligt vejr.
Desværre er det jo de færreste som har plads til en større model inde i stuen eller på værelset, men samtidig vil man jo også gerne kunne træne uden for på en stor model hvor der er plads til en sådan – så hvad gør man så? En løsning kunne være at benytte en GymPlay model med velcro connector, og så koble den sammen med en anden Air-track. På den måde kan du bruge en lille 3 meter inden for, og koble den sammen med en anden 3 meter eller længere og bruge den som en stor model udendørs. Dette gør at du vil få langt mere glæde af airtracken og mulighed for at træne på flere måder og steder. Noget som børn elsker at gøre, og en af de ting som er med til at gøre Airtracken rigtig spændende at bruge for dem. Både ude i haven men også inden på værelset eller i stuen.

Mange vil sikkert opdage at deres børn kommer til at tilbringe en stor del mere tid ude i haven frem for på sofaen indendørs.

Mini Air-track gymnastikmåtte

Airtrack mini er et stort hit blandt de yngre gymnaster eller dem som ønsker at træne i sit eget hjem med Airtracken. En Mini Airtrack er en rigtig god begynder model, hvor gymnasten hurtigt kan lære de forskellige spring og teknikker. Ulempen er at den ikke har pladsen til de mere komplicerede serier af spring, men typisk er det de færreste som alligevel har pladsen til de spring serier inde. Her er en lidt længere Airtrack til haven et bedre valg, da du hermed har mulighed for at sammensætte flere forskellige spring. Jo dygtigere en gymnast du er, jo længere en airtrackbane vil du gerne have at springe på og jo sjovere bliver det. Så længe det er uden for kan en bane næsten ikke blive for stor, især ikke hvis kombineret med forskellige andre typer af Airtracktilbehør. Jo større en træningsbane du kan lave jo mere sjov kan du og vennerne have på den. Slip fantasien løs og inddrage forskellige typer af gymnastikudstyr i banen. F.eks. en Airtrack, en balancebom, måske en trampolin eller hvad man nu engang lige har. Tænk dog altid lige over sikkerheden, så det ikke begynder at blive farligt. Vi ser jo desværre nogle gange at børnene kommer til skade, hvis de bliver lige en tak for kreative. F.eks. sprang min nabo’s dreng fra sin havetrampolin på ben og ned på Airtracken. Problemet var bare at han missede Airtracken med 20 cm, hvilket gjorde han landede direkte på jorden. Så vær lidt varsom når i bygger en tumbling bane, sikkerhed er altid vigtigt når man arbejder med tumbling og spring.

Airtrack 3 meter gymnastikmåtte

Gymnastik bane

Til nogle af de lidt bedre Airtracks, som eksempelvis dem fra Gymplay, kan du få en del ekstra udstyr som incline måtter, springboards, foldingmat, Airbarrel og mange mere. Det gør at du har mulighed for at bygge forskellige Airtrack baner som faktisk kan få en hvis længe. Det giver nogle helt nye muligheder, og tilføjer ofte en stor del ekstra til ens gymnastik leg. Hvis man syntes sin almindelig Air track var sjov, så bliver den pludselig dobbelt så sjov når man kobler den sammen med lidt ekstra udstyr til Airtracks. Det kan være ting som Spring board, incline Mat eller en Airbarrel. Jo mere ekstra udstyr jo større en springbane kan du bygge og boltre dig på. Dette er med til at gøre det endnu sjovere at lege på Airtracken. Og bestemt også en af grundene til at så mange der ikke dyrker gymnastik også syntes den er rigtig sjov at lege med derhjemme. Og hvis børnene har det sjovt på Airtracken, så er chancen også større for at de kommer til at bruge den jævnligt og dermed får en god kilde til fast motion i dagligdagen. Noget som efterhånden bliver mere og mere vigtigt blandt de unge. Vi ser alt for mange som bruger for meget tid inden for ved computeren, tv’et eller på Ipadden. Det at få dem aktiveret på en sund og sjov måde er mere vigtigt end mange tror.

Størrelser på Airtracken

airtrackMen hvad skal man lige vælge for størrelse når der skal købes en Airtrack til haven eller stuen?
Til helt nye gymnaster eller de lidt yngre bør man holde sig til en Airtrax på maks. 3 meter i længden. Tykkelsen bør være omkring de 10 cm, da denne tykkelse både giver god sikkerhed, og stabilitet, og nok bounce til at man får ekstra hjælp til sine spring.
Til de lidt ældre og mere erfarne gymnaster, er en 4-5 meter ofte en god læsning (især hvis man senere har mulighed for at forlænge den med f.eks. et springboard). Her gør det heller ikke noget at tykkelse bliver 15 centimer. Dette er en god højde til både nye gymnaster og de lidt mere øvede.
Er man elite gymnast eller er det til en gymnastik forening, så er en 5-8 meter bane at foretrække, og her gør det ikke noget at man går helt op til 20cm i højden for den ekstra bounce det giver. Jo mere bounce, jo sjovere er den jo at bruge (hvis man er dygtig nok).
Til konkurrencer går vi lige trinet op til en 20-30 cm model på 10-15 meter, her et det så også tale om en kæmpe Airtrack gymnastikmåtte på omkring 100kg. Airtracken er utrolig velegnet til konkurrence sport, da det er meget underholdende at se elite gymnaster folde sig rigtigt ud på en. Det går virkelig stærkt og de mange spring serier er en ren fornøjelse at se på. Det giver god mening hvorfor dette bliver en mere og mere populær konkurrence sport. Prøv f.eks. at se nogle spring videoer inden for dette område, de er faktisk ret så interessante at se da det går noget hurtigere og er mere action på i forhold til almindelig gymnastik. Dette er også hvilket for mange er med til at gøre det så sjovt at træne på Airtracken.
Jo længere Airtracken bliver og jo tykkere den er, jo mere koster den. Den man skal passe på med, er at købe en model som man hurtigt bliver for dygtig til. Har man dyrket lidt gymnastik og er 13-14 år, så er en 3 meter Airtrack på 10 cm sikkert rigtig sjov i starten, men efter lidt til vil man typisk savne at den ikke var en smule tykkere eller længere. Så et tip kunne være at købe en model, som lige er en tak bedre end dit nuværende behov, og så ofre det ekstra som denne model koster. Det er klart pengene værd, spørger du mig.
Med de mange fordele der er ved Airtracken, kan man hvis rolige sige at en Airtrack er den ultimative gymnastik måtte.

Airtrack til udendørs brug

Hvilke er de typiske spring man udføre på en Air track?

Airtrackens oppustelige designet giver en fjedrende og stødabsorberende overflade, hvilket er ideelt for gymnastik og tumbling. På en Airtrack kan man udføre en række spring og tumblingøvelser, der varierer fra grundlæggende til avancerede. Her er nogle af de mest typiske spring, man kan udføre på en Airtrack:

  • Rondat: Dette er en kombination af et forspring efterfulgt af en halv drejning, som ofte bruges som opsats til andre spring.
  • Flik-flak: Et hurtigt baglæns spring, hvor gymnasten skubber fra jorden med hænderne.
  • Forlæns salto og baglæns salto: Grundlæggende saltospring, hvor gymnasten roterer enten fremad eller bagud.
  • Håndstand: En kontrolposition, hvor gymnasten balancerer på hænderne.
  • Aerial (luftskrue): En type forlæns salto uden hænder.
  • Twist: En salto med en eller flere rotationer omkring kroppens lodrette akse.
  • Hjul: En lateral rotation, hvor gymnasten skifter hænder på jorden.
  • Rundbold: Et rundgående spring, der fører ind i andre spring som flik-flak eller saltoer.
  • Hink og hop: Enkle spring, der kan kombineres med andre bevægelser eller bruges til opvarmning.
  • Kombinationsspring: Avancerede gymnaster kombinerer ofte flere spring i en serie, f.eks. rondat efterfulgt af flere flik-flak og en salto.

Disse er blot nogle få eksempler, og mulighederne på en Airtrack er mange. Det er altid vigtigt at sørge for sikkerhed, især når man forsøger nye eller komplekse spring. Det anbefales at starte med grundlæggende øvelser og arbejde sig op i sværhedsgrad under vejledning fra en træner eller en erfaren gymnast.

airtrack

Airtracks

Som i kan se, så er en Airtrack gymnastik måtte et glimrende stykke gymnastikudstyr til de lidt yngre. Den giver både en rigtig god træning, men er også et godt social omdrejningspunkt, som de unge kan have det sjovt med sammen. For nogle vil en Air-track blot være en ting der ligger og støver henne i et hjørne efter en måned, men for langt de fleste vil det være noget som bliver flittigt brugt. På samme måde som hvis du køber en kvalitets trampolin (har snakker vi ikke de billige 1.500 kroners trampoliner fra Bilka eller det lokale byggemarked). En god Berg trampolin er også er super træningsredskab som rigtig mange benytter flittigt, og noget som klart kan anbefales. Ikke nødvendigvis som en erstatning for Airtracken, men mere som et supplement så du kan få lidt variation i træningen. De 2 former for træning passer rigtig fint sammen og har en god synergi. Så ved at kombinere de to ting, opnår du typisk endnu hurtigere fremgang med træningen. Det gør også at man ikke bliver helt så hurtigt træt af tingene som nogle måske har tendens til. F.eks. ser vi jo ofte at mange der køber en billig trampolin, kun bruger den et par måneder, og så står den ellers bare og ruster ude i haven. Ved at både kunne kombinere træning på Airtracken, og på trampolinen bliver det hele meget sjovere hvilket jo også er en vigtig del af træningen.